MENIU

Cum îţi afli sortitul de Halloween. Trebuie doar să decojeşti un măr

Cum îţi afli sortitul de Halloween. Trebuie doar să decojeşti un măr

Iniţial sărbătorit de către irlandezi, Halloween-ul este acum celebrat în toată lumea, sub diverse forme - Iată cele mai bizare tradiţii şi superstiţii din lume!

În Germania, oamenii obişnuiesc să se roage pentru sufletele celor morţi în ziua de Halloween. De asemenea, gospodinele ascund cuţitele pe 31 octombrie pentru ca spiritele rele să nu le folosească pentru a face rău.

Austriecii obişnuiesc să lase pe pervazul geamului, afară, o bucată de pâine, un pahar cu apă şi o veioză ori o lumânare pentru a primi aşa cum se cuvine sufletele  celor dragi plecaţi din această lume.

În Scoţia se spune că tinerele fete pot afla iniţiala numelui celui care le este predestinat decojind un măr. După ce au curăţat mărul, fete trebuie să arunce coaja peste umăr, în spate. Forma pe care coaja o capătă este iniţiala viitorului soţ.

Şi în Marea Britanie se spune că de Halloween îţi poţi afla ursitul. Tot ce trebuie să faci este să te uiţi într-o oglindă, pe întuneric, şi vei vedea chipul celui ce îţi va deveni soţ. Dacă bărbatul tău va muri de tânăr, în oglindă vei vedea un schelet.

Sursa: feminis.ro

Mai multe articole despre:
Halloween logodnic sortit