MENIU

Cum inregistrezi convorbirile de pe un telefon cu Android

Daca vreti sa va inregistrati convorbirile pe care le realizati prin intermediul telefonului vostru cu Android, aveti la dispozitie o aplicatie simpla, foarte usor de folosit. Automatic Call Recorder va inregistra automat atat apelurile primite cat si cele efectuate, relateaza GadgetReport.ro.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play. Prin intermediul acesteia, înregistrați orice convorbire telefonică și alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați.

Puteți alege care apeluri să fie înregistrate și care să fie ignorate. Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane. De asemenea, Integrarea cu Google Drive™ și Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați înregistrările în spațiul cloud.

Integrarea Google Drive funcționează cu Android versiunea 3.0 și versiunile ulterioare.

Apelurile înregistrate sunt păstrate în casuta de Inbox, pe care o puteti amplasa pe ecranul principal.

Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD. Puteți specifica și capacitatea pentru Inbox. Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.

Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul "Apeluri salvate". În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi.

Mai multe detalii despre aplicatie si linkul catre ea le vedeti pe GadgetReport.ro