MENIU

Cum faci un selfie de calitate! Cele 10 reguli esenţiale

<p>foto:<span class="_r3"><a class="_ZR irc_hol" href="http://www.privatewifi.com/federal-charges-against-revenge-porn-king-for-hacking-identity-theft-highlight-email-insecurity/selfie/" data-ved="0CAYQjB0"><span class="irc_ho" dir="ltr">www.privatewifi.com</span></a></span></p>

Ai ieşit în oraş şi vrei să îţi faci poze cu prietenii? Te-ai enervat că poza a ieşit ori prea întunecată, ori prea mişcată etc.? Sunt câteva secrete pe care trebuie să le ştii, în aşa fel încât data viitoare să fi mulţumit(ă) de fotografia făcută.

1. Primul sfat, şi cel mai important, este să renunţi la setările automate. De cele mai multe ori dau greş în spaţii întunecate sau pe plajă, în soare puternic.

2. Trebuie să îţi adaptezi setările camerei foto în funcţie de locul unde te afli. Dacă eşti afară, în soare, intră în settings şi alege profilul dedicat, outdoor, sun etc. Sunt o mulţime de denumiri, după fiecare producător de telefoane. La fel, o chestie absolut esenţială, este să setezi camera pe indoor şi low-light când te afli în club. Asta pentru ca senzorul foto să îşi adapteze focusul şi luminozitatea pentru a procesa imaginea.

3. Nu folosi niciodată blitz-ul de la o distanţă mai mică de 20 de centimetri. Îţi va arde faţa şi în selfie vei vedea o imagine albă şi nimic mai mult.

 Vezi celelalte reguli pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
reguli selfie GadgetReport.ro