MENIU

Cum este să îţi crești copilul fără apartenenţă la gen?

Cum este să îţi crești copilul fără apartenenţă la gen?

Tot mai multe provocări pentru societatea românească: reeducarea părinților referitor la orientarea sexuală, grădinițe de gen, tabere de transgender pentru minori. 

Tot ce este mai straniu și inventat vine din societățile unde deja acest scenariu straniu este implementat: spălări masive de principii și teorii ce pot traumatiza și condamna definitiv viața unui copil. Iată mai multe detalii: 

În lupta împotriva discriminării de gen, un trend în materie de parenting "copilul de gen neutru", începe să aibă tot mai mulţi adepţi. Este vorba despre decizia unor părinţi de a nu dezvălui copiilor ce apartenenţă la gen sexual au.

Cuplurile care îmbrăţișează această metodă își cresc copiii ca "theybies", fără încadrarea în tipologia "el/ea", cel puţin până când copilul este suficient de mare pentru a decide singur ce gen sexual vrea să își atribuie. Susţinătorii acestui model de parenting cred că genul este un construct social, pe care nu doresc să îl impună copilului ca nu cumva această încadrarea să aibă impact asupra viitorului său.

Citeşte continuarea pe realitateadidiaspora.net

Mai multe articole despre:
orientare sexuala gradinite de gen transgender