MENIU

Cum arată jocurile recente pe iPhone 4S

Cu toate că Apple oferă în continuare suport pentru un smartphone ca iPhone 4S, jocurile recente nu mai arată foarte bine pe el.

iPhone 4S rulează fără probleme cea mai recentă versiune de iOS, 7.1.2. Ca urmare, în teorie, rulează şi orice aplicaţie din AppStore. Din păcate, în funcţie de performanţa hardware a iDevice-ului din dotare, nu orice joc arată la fel. Dezvoltatorii au devenit foarte abili în a-şi optimiza aplicaţiile pentru cele mai recente modele de iPhone, dotate cu cele mai performante GPU-uri şi procesoare.

Pentru a demonstra acest argument, cei de la AppSpy.com au realizat clipul de comparaţie de mai jos în care, acelaşi joc, Modern Combat 5 rulează pe iPhone 4S şi iPhone 5. În teorie, iPhone 5 are deja aproape doi ani vechime pe piaţă, în timp ce iPhone 4S are aproape trei ani. În condiţiile în care iPhone 5C are exact aceeaşi configuraţie hardware precum iPhone 5, puteţi considera că participă şi el la test. După cum se poate observa cu ochiul liber, diferenţele dintre cele două aparate, cel puţin când vine vorba de acest joc în particular, sunt radicale. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
Apple Jocuri smartphone iPhone 4S oferă recent