MENIU

Cum arată imperiul din Madagascar al lui Radu Mazăre FOTO

Radu Mazăre, primar al Constanţei timp de trei mandate, este cunoscut pentru vacanţele sale în Brazilia şi în Madagascar, iar în 2016 el şi-a deschis un complex turistic în Madagascar.

În 2012, când era primar al Constanţei, Radu Mazăre anunţa, la întoarcerea dintr-o vacanţă în Madagascar, că a concesionat de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, pentru care ar fi plătit 1 euro pe metru pătrat. El spunea atunci că vrea să construiască acolo un complex pentru iubitorii de sporturi nautice.

Pe terenul din Madagascar a fost ridicat resortul Mantasaly, format din 16 bungalow-uri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, toate cu vedere spectaculoasa la Oceanul Indian, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar şi un bar&lounge, scrie adevarul.ro.

Clienţii beneficiază de cursuri de kite din partea unor instructori autorizaţi şi pot cumpăra sau închiria echipamente de la magazinul din complex. 

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre foto Madacascar