MENIU

Cum accesezi fișierele de pe COMPUTER de pe TELEFON sau TABLETĂ

Pentru că spaţiul pe smartphone-uri şi tablete este limitat, trebuie să ştiţi cum să vă accesaţi fişierele de pe PC printr-un iPad, iPhone şi Android.

Cea mai mare problemă când vine vorba de înlocuirea completă a computerului cu un smartphone sau o tabletă, de cele mai multe ori ajunge să se rezume la spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie. Şi de pe un telefon puteţi să vă uitaţi la un film sau să ascultaţi muzică, iar dacă vreţi să editaţi un document şi nu vă obişnuiţi cu tastatura virtuală, puteţi apela la o tastatură pe Bluetooth dacă vreţi să lucraţi la un proiect pe tabletă. Vă blocaţi însă atunci când vă daţi seama că aveţi nevoie pe telefon de un document pe care l-aţi creat pe computer în urmă cu câteva luni sau atunci când vreţi să vă uitaţi pe tabletă într-o seară la un film pe care l-aţi descărcat în urmă cu câteva zile pe PC.

Sincronizarea informaţiilor cu un serviciu de  este o soluţie la o parte din problemă. Atunci când sunteţi acasă însă, nu se justifică să treceţi printr-un server din SUA pentru a vă uita de pe tabletă, cu nişte prieteni, la nişte poze din vacanţă situate pe un hard disk extern conectat la router. Pentru a vă rezolva toate problemele din acest spectru, nu trebuie decât să vă  şi să aveţi câteva aplicaţii instalate pentru a facilita accesarea lor de pe iPad, iPhone şi Android.

Citește tutorialul aici

Mai multe articole despre:
iphone Android tabletă