MENIU

S-a dat startul la spectacole electorale! O primărie din Gorj a dat 13.000 de euro pentru a-l aduce pe scenă pe Dorian Popa: cum s-a prezentat controversatul artist

Dorian Popa/ Captură video

Au început spectacolele electorale, iar primăriile comunelor din Gorj se întrec în artiști de seamă. La Brănești, primăria i-a dat 13.000 de euro lui Dorian Popa, un personaj controversat care a fost prins drogat la volan. Chiar și așa, edilul de la Brănești nu a avut nici o reținere să cheltuie din banii publici pentru a-l avea pe scena din comună.

Primarul PSD din comuna gorjeană Brănești nu se uită la bani atunci când vine vorba de promovare electorală. Gheorghe Stochițoiu a adus pe scena comunei artiști cu nume grele, cum ar fi Ionuț Dolănescu, Cristian Rizescu, dar și controversatul Dorian Popa. Pentru celebrul cântăreț-vlogger, edilul a cheltuit din banii primăriei 13.000 de euro. Înainte de prestația artistică, Dorian Popa a avut un mesaj pentru copiii din public.

Geoană își face campanie electorală cu vedetele din showbiz: influencer controversat, invitat special la NATO

"Invatati bine la scola, acolo. O faceti pentru voi si nu pentru altcineva. Cu cat veti avea creierele mai performante, cu atat mai departe in viata o sa ajungeti voi, pentru voi, nu pentru altcineva", a transmis Dorian Popa. 

Revoltător: voturile românilor nevoiași, "cumpărate" cu sacoșa! PSD, acuzat de reprezentanții AUR că a împărțit alimente în scop electoral de 1 mai, în Prahova

Scena pe care a urcat Dorian Popa a fost decorată într-un stil tradițional, cu piese rare, iar artistul și-a etalat mușchii printre cuverturi țesute manual. Potrivit presei locale, atmosfera a fost una de bâlci, departe de ceea ce se așteptau localnicii.

Dorian Popa, sfidător după ce a fost prins drogat - S-a întors la Focșani ca să dea o tonă de șaorma gratis românilor

În vara anului trecut, Dorian Popa s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. Artistul a încercat de nenumărate ori să își justifice gestul în fața fanilor și chiar s-a filmat în timp ce plângea.

Jurnaliștii din Gorj scriu că în mai multe localități din județ, primarii au anunțat că vor aduce artiști ale căror onorarii sunt exorbitante.