MENIU

Cum a reuşit această femeie să slăbească 45 de kg fără să ţină nicio dietă

Cum a reuşit această femeie să slăbească 45 de kg fără să ţină nicio dietă

O femeie din Statele Unite a reușit performanța de a slăbi 45 de kilograme fără să țină o dietă anume.

Secretul lui Lindsey Briand, în vârstă de 32 de ani, a fost atenția acordată alimentației: a avut grijă, printre altele, să înlocuiască produsele din făină albă cu produse din făină integrală, și-a micșorat porțiile și a început să mânânce mai des.

Momentul în care a decis să slăbească a fost unul pe care nu îl va uita niciodată. Se întâmpla în 2008, când fiul ei de 4 ani a vrut să o ia în brațe, însă nu reușea: ”Mama, nu te mai pot cuprinde”, i-a spus copilul.

"Atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. Întotdeauna am fost o femeie activă, însă după ce am născut nu am reușit să mai dau jos kilogramele acumulate la naștere. De la 24 de ani am început să mă îngraș și am ajuns la aproape 120 de kilograme. Am intrat la dietă, dar nu a fost cel mai sănătos mod de a slăbi. Am reușit să dau jos 20 de kilograme, pe care în scurt timp le-am pus la loc, pentru că am revenit la vechile obiceiuri. În 2013, am decis să tratez serios problema. Mi-am pus în minte ca de data aceasta să-mi mențin greutatea”, a mărturisit Lindsey.

Așadar, americanca povestește că a devenit foarte atentă nu doar la ce măncâncă, ci și la cât mănâncă. A aruncat toate pastilele de slăbit, a renunțat la ceaiurile de slăbit. Un alt pas important a fost înlocuirea produselor din făină albă cu cele din făină integrală și îmbogățirea alimentației cu fructe și legume, scrie unica.ro.

”Mâncam fast-food frecvent. Pentru mine era ceva la ordinea zilei. Așadar, am încetat să mai mănânc fast-food. Am păstrat obiceiul de a mânca în oraș, dar ieșeam la restaurant și făceam alegeri sănătoase”, și-a amintit Lindsey.