MENIU

Cum a reacționat Rareș Bogdan când a auzit de falimentul Realitatea Media

Rares Bogdan, despre falimentul Realității TV

Rareș Bogdan, intrat recent în politică după mulți ani de presă la Realitatea TV, a reacționat exploziv când a auzit informația referitoare la intrarea societății Realitatea Media în faliment. "Am sperat până în ultima clipă că e o glumă de 1 aprilie", a mărturisit Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan, fostul realizator al emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, în prezent candidat al PNL la europarlamentare, a aflat despre falimentul Realitatea TV când se afla în direct la o emisiune difuzată în direct online, Mădălin Ionescu Show.

"Nu vreau să cred. Sunt 7 ani de viaţă pentru mine. Eu am sperat până în ultima clipă că e o glumă de 1 aprilie. A confirmat Cozmin? O să-l sun şi eu în pauză. Mi se pare groaznic. Înainte de campania electorală, este o lovitură groaznică. Înseamnă că vom asista pentru prima dată în istoria alegerilor din România la momentul în care toată presa va juca într-o singură direcţie. Realitatea TV a fost alternativa. Are publicul ei, a însemnat altceva. E o mizerie de nedescris şi o mare, mare lovitură dată presei", a declarat Rareş Bogdan.

Fostul realizator TV a afirmat că după emisiunea în care se află va merge la Realitatea TV, pentru a fi alături de foştii colegi. Rareș Bogdan s-a mai referit şi la "Realitatea Plus", scrie site-ul Stiripesurse. Este vorba de o licenţă care ar putea fi folosită dacă CNA retrage licenţa Realitatea TV.

Curtea de Apel București a declarat, luni seara, falimentul societății Realitatea Media. Informația a fost furnizată în direct chiar de consultantul politic Cozmin Gușă în timpul emisiunii "Legile puterii".

ANAF-ul lui Dragnea bagă Realitatea TV în faliment. Cozmin Gușă: "Mergem mai departe"

"Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urma cu o oră, să obțină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media", a spus Cozmin Gușă.

Potrivit acestuia, Realitatea va merge mai departe și nu va ceda în fața atacurilor venite din partea PSDragnea.

"Venind acest șir de campanii electorale, Dragnea și ai săi nu au nevoie de Realitatea TV. A rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi a căzut, la Antena 3 se merge dupa dictare și la RTV știm despre ce e vorba. Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și în condițiile în care statul român e atât de slab, a existat o sumă de excese în ultima perioadă pe care am reușit să le dejucăm în parte, dar deși ne-am apărat cum se cuvine, nu am mai reușit și acum", a mai spus acționarul Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Realitatea Media Rareş Bogdan