MENIU

CULISELE STATULUI PARALEL. Cine îl mai susține pe Florin Cîțu

Florin Cîțu, susținut de tot mai puțini liberali. Foto/Inquam

Printre puținii care îl mai susțineau pe Florin Cîțu și care încă îl mai vedeau în fruntea Executivului se numără prim vice-președintele PNL, Iulian Dumitrescu.

DUMITRESCU, LOIAL LUI FLORIN CÎȚU
”Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu. Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni”, a scris miercuri Iulian Dumitrescu.
Sursa: Fcaebook

Și secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a postat un msaj similar în care își arăta loialitratea față de Cîțu.

DECIZIA ASUMATĂ A PNL: FLORIN CÎȚU
”Am observat un val de fake news în ultimele zile, inițiat de adversarii Partidului Național Liberal, şi aş vrea să reamintesc un lucru. Există o decizie asumată și votată în Partidul Național Liberal: propunerea de premier este președintele PNL. România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline, iar soluția este un nou guvern format în jurul Partidului Național Liberal, condus de Florin Cîţu”.
Sursa: Dan Vîlceanu

Și Alina Gorghiu, vicepreședintele PNL, a făcut la un pot de televiziune declarații în acest sens.


PNL-UL ÎNCĂ L-AR VREA PE CÎȚU
„Decizia PNL e de a avea premier pe președintele PNL, Florin Cîțu, nu s-a schimbat (...) nu avem nevoie de un nou premier care să se adapteze la locul de muncă, să dureze câteva luni până învață. Aud un fake news de două zile, că a existat în PNL o altă opțiune decât Florin Cîțu sau că s-a certat cu președintele. În calitate de vicepreședinte, vă spun că în PNL se vorbește pe o singură voce. Văd în fiecare secundă variantă de premier, nimic mai fals. PNL are o decizie luată în unanimitate. Sperăm să coagulăm o majoritate. Mă îndoiesc că între președinte și premier a fost vreo secundă de fisură în acest interval.”
Sursa:Alina Gorghiu 

Mai multe articole despre:
florin citu sustinatori citu echipa castigatoare