MENIU

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce Viorica Dăncilă face gesturi disperate în ultimul timp

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a precizat că Viorica Dăncilă face gesturi "ușor isterice” pentru că se află într-o "tensiune electorală”. Reacţia jurnalistului a venit după ce premierul a demis-o pe Ecaterina Andronescu.

Viorica Dăncilă a anunţat că a demis-o, vineri, pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei pentru declaraţiile "profund greşite" făcute recent de aceasta într-o emisiune televizată.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, comentarii acide la adresa Vioricăi Dăncilă

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a precizat joi seară că ea a "învăţat de acasă" să nu se urce "în nicio maşină străină", referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani răpită şi sechestrată la Caracal de bărbatul care a luat-o la ocazie.

Cristian Tudor Popescu spune că interesul lui Dăncilă, candidată la prezidenţiale, este să nu piardă voturi.

"Gestul doamnei Dăncilă este de același tip ca și propunerea de referendum pentru castrarea chimică a violatorilor și a pedofililor și înăsprirea pedepselor, de care nu vom mai auzi nimic. Doamna Dăncilă, fiind într-o tensiune electorală majoră, face gesturi ușor isterice, nu care cumva să piardă voturi. Acum doamna Andronescu a pronunțat o frază incalificabilă care te face să te gândești cu groază că doamna Andronescu a fost profesor toată viața ei și, mai ales, că a fost ministru al Învatământului de atâtea ori. Până să fie ministrul Învățământului, această femeie a avut de-a face cu elevi", a spus CTP la postul TV Digi24.

Verificările continuă la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce părinții Alexandrei au primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oase coincide în proporție de 99% cu cel al copilei de 15 ani, au declarat surse judiciare. Unchiul acesteia a scris pe Facebook că familia Alexandrei a fost anunțată telefonic de către ministrul Justiției, Ana Birchall.

Mai multe articole despre:
ctp Dancila