MENIU

CTP acuză „cea mai mare bătaie de joc la adresa poporului român”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este indignat de proiectul de lege inițiat de senatorul Liviu Pop, care prevede instaurarea zilei de 10 august ca „Ziua unității civice".

Proiectul PSD referitor la ziua de 10 august a fost adoptat luni de Senat. CTP consideră această inițiativă ca fiind „cea mai mare bătaie de joc la adresa poporului român în ultimii 30 de ani".

„Este, după părerea mea, o performanță a PSD-ului și a domnului L. Pop, cea mai mare bătaie de joc la adresa poporului român în ultimii 30 de ani. Concurează, după părerea mea, doar cu ce a făcut Erdogan, care în vreme ce armata turcă intra în Siria și erau executați civili pe marginea drumului și peste 150.000 de oameni își părăseau locuințele, numea operațiunea „Izvorul păcii". Cu asta concurează domnul Pop... Ziua Unității Civice", a spus Cristian Tudor Popescu într-o emisiune TV.

Plenul Senatului a adoptat, luni 21 octombrie, proiectul de lege inițiat de senatorul Liviu Pop, care prevede instaurarea zilei de 10 august ca „Ziua unității civice".

Programul de guvernare al cabinetului Orban include printre măsuri și "desecretizarea documentelor din MAI necesare în ancheta privind Dosarul 10 august". Opoziția a susținut în permanență ca vinovații pentru gazarea manifestanților pașnici de la mitingul diasporei să fie trași la răspundere.

Mai multe articole despre:
ctp 10 august