MENIU

Csoma Botond (UDMR): „Nu am înțeles ce anume ministere nu cedează liberalii. Acceptăm Mediul și Energia”

Csoma Botond, liderul deputaților UDMR/ Foto FB/

Liderul deputaților UDMR spune că nu înțelege de ce s-a inflamat situația în PNL, pentru că, atât Ministerul Mediului cât și Ministerul Dezvoltări, pe care l-au condus maghiarii, sunt la liberali.

„Nu vrem să fugim de perioada grea a guvernării, așa că am devenit mai flexibili și am acceptat această ofertă, venită la ora 14:30 adică Ministerul Mediului și cel al Energiei. După aceea, au apărut probleme la PNL. Nu am înțeles ce anume nu cedează liberalii?! Conform dorințelor PNL, atât Ministerul Mediului cât și Ministerul Dezvoltări, pe care le-am condus, sunt la liberali. Nu văd ce ar ceda. Am auzit pe surse că și cei de la PSD a fost de acord ca Ministerul Sănătății și Ministerul Economeia și Ministerul Investițiilor să meargă la liberali, ca ei să fie de acord să cedeze Ministerul Mediului. Dacă nici această ofertă nu mai e valabilă, nu o să aceptăm o alta. Degeaba am devenit felxibil, pentru că situația s-a schimbat.

Kelemen Hunor nu convoca ședința Consiliului Național Permament al UDMR dacă nu era această ofertă, pentru că altfel nu aveam de ce să ne întâlnim”, a declarat deputatul Csoma Botond.

 

Mai multe articole despre:
rotativa premierilor ministere psd pnl udmr csoma botond