MENIU

Cros caritabil în Politehnică. Sute de oameni au alergat pentru a salva viața unei tinere

Cros caritabil in Politehnica

Cros caritabil în Politehnică. 300 de oameni de toate vârstele au alergat azi, 5 mai, în Parcul Universității Politehnica din București, pentru a salva viața unei tinere. 

Cros caritabil în Politehnică. Adina Alecu (24 de ani), studentă la Facultatea de Electronică, a fost diagnosticată cu o tumoră care îi afectează nervii cranieni. Ea are nevoie de peste 90.000 de euro pentru tratamentele pe care le urmează în Germania. 

Liga Studenților Electroniști a organizat în Parcul Universității Politehnica din Capitală ediția a IX-a a cross-ului caritabil “Aleargă Pentru Viață”.

Cei 300 de participanți au început încălzirea la ora 9:00, după care copiii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani au pornit în cursă.

Cu experiență sau fără, pe toți i-a unit drama prin care trece Adina Alecu, tânăra în vârstă de 24 de ani, studentă a Facultății de Electronică. 

Înscrierea în competiție nu i-a costat nimic pe participanți, dar toți au primit câte o brățară pentru care au donat. În total, s-au strâns câteva mii de lei. 

Vezi mai jos imaginile filmate de Realitatea TV la crosul caritabil din Politehnică!