MENIU

Cristoiu spune cine e singurul candidat care îl poate învinge pe Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus care este, în opinia sa, singurul candidat care l-ar putea învinge pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale 2019.

Ion Cristoiu este de părere că Laura Codruța Kovesi are șanse reale să-l învingă pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale 2019.

"Ca să vă enervez pe toți, vă spun un lucru: o văd pe Laura Codruța Kovesi drept candidată cu reale șanse chiar de a-l bate pe Klaus Iohannis. Este mult mai bună", a zis Ion Cristoiu la un post TV

Cât despre informația privind candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru postul de șef al Parchetului European, Ion Cristoiu a spus "Nu cred în povestea aceasta! (...) Poate fi o acțiune de PR", potrivit DC News.

Comisia Europeană a transmis, la solicitarea Mediafax, că procedura de selecţie a procurorului-şef european este în curs, subliniind că Executivul UE nu e implicat în această activitate efectuată de o comisie independentă, în contextul informaţiilor privind candidatura Laurei Codruţa Kovesi.

Laura Codruța Kovesi și-a depus candidatura pentru postul de șef al Parchetului European, procedura de selecție fiind în plină desfășurare, au declarat luni surse din cadrul Comisiei Europene.

Mai multe articole despre:
Kovesi Laura Codruţa Kovesi