MENIU

Cristoiu: Diversiunea de a fi retras Cîrstoiu a eșuat. Cine este la capătul acestei diversiuni, vă spun, este Marcel Ciolacu

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu susține că atacurile la adresa medicului Cătălin Cîrstoiu au fost puse la cale de Marcel Ciolacu. Analistul politic este de părere că șeful PSD ar fi recurs la această diversiune legată de retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Capitală pentru a-l putea susține de fapt pe Cristian Popescu Piedone. 

Esecul diversiunii „il retragem pe Catalin Cîrstoiu”. Acest candidat este fiul ploii. Diversiunea, pentru că a fost o diversiune de a fi restras, a esuat.

Cine este la capatul acestei diversiuni, va spun este Marcel Ciolacu. El este cel care a vrut chiar sa renunte la Cîrstoiu și a lucrat pe rupte.

Între timp, Cîrstoiu a inceput sa treaca drept un candidat PNL. Pentru Marcel Ciolacu, candidatul ideal este Piedone. De ce? Pentru că, Cristian Popescu Piedone, din punct de vedere intelelctual, cultural, Marcel Ciolacu este presedintele Academiei.

Coaliția îl menține pe Cîrstoiu în cursa pentru Capitală. Ciucă: Cred că este mai priceput decât oricare dintre noi să iasă din starea asta de terapie intensivă

Ce s-a gandit domnul Marcel Ciolacu: Îi lucram, ii fortam pe cei de la PNL sa renunte, nu mai avem alt candidat si îl vom prijini pe Piedone”, a spus Ion Cristoiu în cadrul emisiunii sale pe YouTube.

Nicolae Ciucă: În principiu, PNL şi PSD vor avea candidaţi comuni la Consiliile judeţene Satu Mare şi Mureş