MENIU

Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Simona Halep

Cristian Tudor Popescu a comentat eliminarea suferită de Simona Halep la Dubai și a pus punctul pe "i".

Cristian Tudor Popescu a fost categoric: "Nu am crezut că Simona Halep va câștiga acest meci!". Totodată, jurnalistul a spus despre Halep că este un om dificil și că îi va fi foarte greu fără antrenor.

"Nu am crezut că Simona va câștiga acest meci! Nici măcar în primul set... În tenis nu e ca la fotbal, nu contează scorul în raport cu timpul. Tenisul este un sport infinit, dacă ne gândim la timp.

Nu contează scorul, ci cum arată cele două jucătoare pe teren. Ați văzut la meciul cu Svitolina, cum arăta scorul și cum s-a terminat. Deși a luat primul set, Simona a spus de ieri și s-a văzut că este obosită.

A fost un joc ca la șah, pozițional, de pe fundul terenului, un joc de uzură, care o obosește. Ea nu-și poate permite un joc agresiv, așa cum a făcut la AO sau la Roland Garros. Atâta benzină a avut!", a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi Sport.

Apoi a continuat: "Eu în continuare sunt de părere că trebuie să-și găsească un antrenor. Are nevoie de un om pe care să se sprijine, în care să aibă încredere în momentele grele din turneele importante.

Simona este un om dificil, să recunoaștem, cu greu îi câștigi încrederea. Darren Cahill știe cel mai bine. Totuși, cred că Simona ar trebui să încerce să-și găsească un antrenor pentru turneele importante care urmează în acest an”

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de Belinda Bencic cu 4-6, 6-4, 6-2, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. 

Partida Halep - Bencic a durat două ore și 18 minute.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu Dubai Simona Halep