MENIU

CRISTIAN CIOACĂ poate fi ELIBERAT. Avocata Vasii: "E un act de justiție corect"

CRISTIAN CIOACĂ poate fi ELIBERAT. Avocata Vasii: "E un act de justiție corect"

CRISTIAN CIOACĂ. Fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, decizie care nu este însă definitivă, va fi eliberat, după ce un complet de divergenţă al Curţii de Apel Piteşti i-a admis, vineri, cererea de ridicare a arestului prev

CRISTIAN CIOACĂ. Contactată telefonic, avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, a spus că salută această decizie.

"E un act de justiție corect. Cred în nevinovăția clientului meu. Salut decizia de azi, ca pe o decizie corectă luată de niște judecători care își merită statutul de magistrați", a spus apărătorul lui Cristian Cioacă.

Întrebată dacă soluția pronunțată de Curtea de apel Pitești este definitivă, avocata Maria Vasii a spus că în acest dosar s-a cerut revocarea arestării preventive și că sentința Curţii de Apel poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție, "dar asta nu înseamnă că nu este executorie de îndată".

CRISTIAN CIOACĂ se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012, iar la sfârșitul lui ianuarie 2013 el a fost transferat la Penitenciarul Colibași.

Cioacă a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Mai multe articole despre:
arestat poliţist eliberat Cristian Cioacă