MENIU

Criminalul încarcerat, polițistul înmormântat

Ionel Lepa, cel care l-a omorât pe polițist, a fost externat de la Spitalul Municipal din Timisoara, urmand sa fie tratat in continuare in spitalul penitenciarului. Pe de alta parte, familia politistului ucis, prietenii dar si localnicii din Recaș se pregătesc de înmormântare. Agentul Cristian Amariei va fi insotit pe ultimul drum de un cortegiu impresionant la care si-au anuntat prezenta si oficialitati locale dar și din Ministerul de Interne

Medicii i-au extras din corp doua gloanțe. Acestea nu au atins organe vitale, vase importante de sânge sau mușchi dar, pentru că au rămas în corp pe tot timpul cat omul a fugit de polițiști, s-a produs o infecție.

Medicii de la Spitalul Municipal l-au operat pentru extragerea gloanțelor și i-au administrat tratamentul de rigoare antiinfecție. Conform declaratiilor lor, acum starea lui este stabilă și nu are febră. Asa încât poate fi mutat în orice moment, transferul urmând să fie efectuat în cursul zilei de joi.

Pe de alta parte familia politistului ucis, prietenii dar si localnicii din Recaș se pregătesc de înmormântare. Agentul Cristian Amariei va fi insotit pe ultimul drum de un cortegiu impresionant la care si-au anuntat prezenta si oficialitati locale dar si din Ministerul de Interne.

Un moment mai puțin obișnuit a avut loc ieri, cand membrii trupelor speciale care l-au capturat pe ucigaș au vrut sa depună un ultim omagiu la capătâiul  polișistului ucis.

Ei au mers într-o piață din Timișoara ca sa cumpere flori albe, au fost înconjurați de oamenii care i-au felicitat pentru că au reușit să-l captureze pe vinovat și și-au exprimat regretul pentru cele întâmplate.

Florarii din piață le-au dăruit 100 de flori albe pentru a le depune la căpătâiul celui care a fost Cristian Amariei, polițistul pierit în misiune.

Coincidență stranie. Ce a pățit cel care l-a adăpostit pe ucigașul polițistului din Timiș

Mai multe articole despre:
înmormântat polițistul ucis