MENIU

Crimă oribilă la Galaţi! Cum au ajuns poliţiştii la cadavrul unui bărbat ucis cu sânge rece

Crimă oribilă la Galaţi! Cum au ajuns poliţiştii la cadavrul unui bărbat ucis cu sânge rece

Final cumplit pentru un bărbat de 57 de ani, angajat al unei ferme din localitatea Griviţa. Bătut cu bestialitate de un tânăr de 21 de ani, victima a fost lăsată să zacă trei zile într-o cămăruţă insalubră şi, după ce şi-a dat ultima suflare, acesta a fost îngropat pe furiş. Autorul faptei a fost reţinut, iar un minor de 16 ani, complice la crimă, ar putea ajunge la rândul său după gratii.

C. P. lucra de aproape zece ani la o fermă din localitatea Griviţa. În luna martie a acestui an, bărbatul a intrat în conflict cu un tânăr de 21 de ani, care era fiul şefului său. Acesta l-a agresat cu bestialitate pe muncitor, iar în urma loviturilor primite bărbatul a căzut la pământ şi apoi a fost dus să zacă într-o cameră insalubră de la fermă.

Cobzaru Petrache nu a primit niciun fel de îngrijiri medicale şi nici mâncare. După trei zile de agonie, omul a murit. De teamă că lumea va afla ce s-a întâmplat, agresorul a ascuns cadavrul victimei, fiind ajutat de un minor care lucra la fermă.

„În cursul lunii iunie, câinii de la fermă, scormonind - se simţea şi miros de cadavru - au scos la iveală osemintele ce aparţin victimei, ceea ce a dus şi la declanşarea cercetării. Proprietarul acestei ferme este tatăl inculpatului Ignat Mihai, numitul Ignat Săvel. Acesta a observat în această lună câinii, că se jucau cu un obiect rotund, asemănător unei mingi. S-a apropiat şi a văzut că este vorba de un craniu uman. Şi atunci s-a gândit să anunţe poliţia din localitate, gândindu-se că este un cadavru prin preajmă, pentru că nu aveau de unde aduce acele rămăşite umane. Bărbatul nu a fost îngropat la mare adâncime şi atunci a fost uşor să fie scos uşor la suprafaţă”, a explicat Liliana Istrate, purtător de cuvânt Parchetul Tribunalului Galaţi, scrie adevarul.ro.