MENIU

Crimă odioasă la Orșova! Un bărbat și-a măcelărit iubita, iar acum este de negăsit

O crimă odioasă a avut loc vineri după amiază în Orșova, județul Mehedinți, după ce un bărbat și-a măcelărit fosta iubită, pe motiv că femeia refuza să se mai întoarcă la el.

Criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini înainte să o omoare, după care a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infigă cutitul în spate, unde de altfel l-au şi găsit oamenii legii, scrie news-mehedinti.ro.

Se pare că probleme dintre cei doi iubiţi au apărut cu mult timp în urmă. Criminalul lucra în Germania, iar de la începutul lunii s-a întors în ţară, special la iubita lui Ghiţa, pentru a-şi cere iertare de anumite greşeli comise în trecut.

Din ultimele postări ale criminalului pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, Ghiţa, nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a anunţat public: ,,...nu te mai las vom muri toti şi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine... Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!", este declaraţia şocantă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit apropiaţilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui şi îşi dorea cu orice preţ să o recucerească. Gelozia, disperarea şi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

Bărbatul şi-a omorât iubita cu sânge rece, într-un mod cu totul şocant. Crima pare mai degrabă o scenă din filmele de groază, nicidecum o realitate. Din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă.

Nici la această oră criminalul nu a fost găsit. Potrivit anchetatorilor acesta a fost dat în urmărire generală şi în consens la frontieră. Tot apropiaţii celor doi spun că cel mai probabil şi criminalul şi-a pus capăt zilelor.

Mai multe articole despre:
crimă criminal cadavru cuţit iubit gelos crima orsova