MENIU

Crimă înfricoșătoare! Și-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cuțit, din gelozie

O crimă absolut șocantă a îngrozit Marea Britanie, după ce o femeie și-a ucis sora mai mare cu salbăticie din cauza geloziei. Aceasta a înjunghiat-o de zeci de ori, lăsându-și sora într-o baltă de sânge. 

Sabah Khan, în vârstă de 27 de ani, locuia împreună cu sora ei mai mare, Saima Khan, 34 de ani, într-un apartament în Luton. Sabah a început o relație cu cumnatul ei, Hefeez Rehman, iar după ce acesta a decis să se întoarcă la soția lui, cu care avea patru copii, Sabah Khan, de profesie asistent social, a pus la cale un plan criminal.

Aceasta a cumpărat un cuțit mare de la un magazin Tesco și și-a sunat sora, care era plecată la o înmormântare, spunându-i să vină acasă că plânge unul dintre copii.

În momentul în care aceasta a intrat în casă, Sabah a atacat-o cu cuțitul, ea a reușit să-i taie gâtul surorii ei și să-i secționeze un braț. În timpul atacului care a durat în jur de opt minute, victima a suferit în jur de 68 de răni prin înjunghiere, scrie Dailymail

Ulterior, Khan a înscenat un jaf, susținând că ea era la duș în timp ce un hoț a pătruns în casă și a atacat-o pe sora ei. Criminala a fost condamnată la închisoare pe viață.

Mai multe articole despre:
crimă gelozie