MENIU

Cozmin Guşă: Dragoş Drăghici este victima unor jocuri politicianiste

<p>Cozmin Guşă: Dragoş Drăghici este victima unor jocuri politicianiste</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă şi-a exprimat regretele după moartea directorului CFR Marfă, Dragoş Drăghici şi a spus că acesta este victima unor jocuri politicianiste. 

"Moartea domnului Drăghici nu este un eveniment banal, pentru că acest om este tânăr, are o familie în spate şi reprezenta ceva pentru statul român, apropo de CFR MARFĂ, dar mult mai mult decât atât  într-un mod clar, neechivoc Dragoş Drăghici este victima unor jocuri politicianiste, a unor frământări pe care statul român le resimte fără să poată să reacţioneze. Din nefericire, a unor jocuri de culise care aruncă presiuni legat de personalităţi care ar mai vrea să administreze, să reziste, să negocieze, în condiţiile în care astăzi nu ar mai trebui negociat nimic. Suntem într-o seară sumbră cu un om din noua generaţie care a dovedit că este profesionist. Astăzi s-a stins din viaţă în urma unei boli care l-a afectat în mod galopant.", a declarat Cozmin Guşă.

Dragoş Drăghici a murit la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evoluţie severă, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Dragoş Drăghici a fost operat de urgenţă la Elias, în 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării.

După operaţie, directorul general al CFR Marfă a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie, preciza, în 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influență, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Dragoş-Alexandru Drăghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfă în februarie 2013. El lucrase anterior în managementul unor companii naţionale şi multinaţionale.