MENIU

COVID la Consiliul Județean Teleorman. A început ancheta epidemiologică, iar mai mulți angajați s-au izolat

O angajată a Consiliului Județean Teleorman a fost infectată cu noul coronavirus. Instituția a luat măsurile necesare de prevenție, inclusiv dezinfecția birourilor.

Mai mulți angajați s-au autoizolat și a început ancheta epidemiologică.

Încă de ieri, președintele Consiliului Județean Teleorman a transmis un mesaj către teleormăneni, îndemnându-i să respecte măsurile de protecție.

”Dragi teleormăneni, fac din nou apel la înțelegerea dumneavoastră și vă cer să respectați în continuare toate măsurile prin care vă puteți proteja familiile și pe dumneavoastră înșivă!

Vă rog cu sinceritate să nu ignorați, pe de altă parte, orice măsuri care pot fi luate și care depind de dvs. pentru evitarea acestei boli care vă poate pune viața în pericol, Covid-19. Am deplină încredere în discernământul și în buna-credință a fiecăruia dintre dvs. și știu că mai presus de orice sunt Omenia și Respectul pentru Viață.

Oameni buni, trebuie să vă gândiți în primul rând la dvs., la familiile dvs, la copii, la bunicii care trebuie ajutați acum să înțeleagă gravitatea situației.

De aceea, am ales să mă adresez din nou cu aceeași încredere.
Alege să te protejezi! Fă-o pentru tine! Depinde de fiecare dintre noi ca epidemia să fie limitată și poate chiar învinsă.
Aveți grijă de viața și sănătatea dumneavoastră!
Singurul lucru care nu se poate înlocui e Viața. Purtați mască, evitați aglomerațiile, păstrați igiena strictă a mâinilor!”, a îndemnat Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
consiliul judetean teleorman coronavirus