MENIU

Nicu Covaci (Phoenix): "Au vrut să mă facă primar în Timişoara"

Nicu Covaci

Nicu Covaci, fondatorul şi liderul trupei Phoenix, a dezvăluit în emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareş Bogdan, de ce a refuzat să se implice în politică şi a readus în discuţie cele mai tari momente din timpul concertelor Phoenix.

Nicu Covaci a dezvăluit că a avut ocazia să facă politică nu doar în România, ci şi în Spania, ţara unde locuieşte de ani buni.

"În Spania au fost miliardari care m-au invitat să candidez şi le-am spus: "ia lăsaţi-mă în pace, am destui duşmani!" În Timişoara au vrut să mă facă primar, vai de mine, dar Nicu, tu trebuie, îl aveam prieten pe actualul primar pe Robu şi zic, mă luaţi-l pe ăsta, lăsaţi-mă pe mine în pace, nu-mi aprind paie în cap, am destule probleme şi săracu Robu, ce probleme are în Timişoara. Politica este o chestie foarte elastică. Fiecare face politică pentru avantajul lui. Americanii fac pentru avantajele lor, ruşii pentru ale lor, japonezii pentru ale lor, noi face tot pentru avantajele altora.", a spus Nicu Covaci.

 

Liderul formaţiei Phoenix a povestit cum se manifesta publicul la concerte

"Vin după atâția ani și văd în sală oameni de până la 70 de ani care cântă silabă cu silabă piesele noastre.
Consider că am fost credibili, lumea a crezut și s-a identificat cu mesajul nostru. Am văzut în săli, lumea își smulgea părul din cap. În culise, femeile își rupeau cârpele din cap, plângeau.", a mai spus liderul Phoenix.
 
 
Ce face Nicu Covaci în timpul liber?
 
"Am un microbuz numai pentru câini, îi duc la plimbare în fiecare zi. Sunt membru de onoare la clubul de motocicletă, dar eu sunt mult timp plecat. Nu am de ce să mă plâng. Am găsit acel colţ de rai, însă mă doare că de fieacre dată când mă urc în avion mi se strânge inima. După două zile de stat în România, nu mai am voce.", a spus Covaci.

Mai multe articole despre:
dezvăluiri Phoenix Nicu Covaci