MENIU

COŞUL CORECT. Au fost aleşi cei doi concurenţi pentru ediția următoare a emisiunii

Coşul corect

Competiția de cumpărături-viteză revine vinerea aceasta, de la ora 17:00 la Realitatea TV. Deja s-au ales numele celor doi participanți în următoarea ediție a emisiunii Coșul Corect. Între timp ei se antrenează, iar noi le vom urmări cursa și vom afla al treilea câștigător al premiului în valoare de 10 000 de lei.

Pe REALITATEA.NET, secțiunea Coșul corect găsiți toate detaliile referitoare la înscrierea în concurs. Puteți intra în joc, în orice colț al țării v-ați afla. Pentru fiecare ediție înscrierile pe www.realitatea.net, secțiunea coșul corect, se reiau joia, la ora 18:00. Cei mai iuți dintre participanții la testul-fulger de pe site din această săptămână au fost deja aleși pentru cursa Coșul Corect pe care o veți urmări vineri, de la ora 17:00.

Invingatorul concursului ia acasa toate cumparaturile pe care le-a facut în 45 de minute în hipermarket, dar și persoana clasata pe locul doi primește un premiu consistent, produse în valoare de 2.000 de lei pe care şi le alege dintre cele înregistrate pe bonul său de casă.

Concurenții vor pleca în același timp și din același punct în cursă. La final, după ce trec toate produsele pe la casa de marcat, se stabilește care dintre concurenți a ajuns cel mai aproape de suma de 10 000 de lei. În caz de egalitate, concurentul cu cele mai multe produse în coș câștigă.

Vă provocăm la o întrecere cât se poate de serioasă și cu o miză consistentă. Nu uitați, urmăriți Coșul corect, la Realitatea TV, în fiecare vineri din luna mai.
Mai multe articole despre:
concurs competiţie Coşul Corect