MENIU

Cornel Galeş a rupt tăcerea desprea boala care a răpus-o pe Ileana Ciuculete

<p>Ileana Ciuculete</p>

Cornel Galeș a povestit pas cu pas ultimele clipe din viața Ilenei Ciuculete. Acesta spune că Ileana nu a suferit și nu a știut cât de gravă este starea ei, însă, la un moment dat a simțit că sfârșitul este aproape. 

Declaraţiile le-a făcut în cadrul unei emisiuni tv. 

"Nu mă pot obișnui cu gândul. Am niște trăiri intense. Am avut un moment de rătăcire, doar în secundă aia. Mi-a zis o asistentă că am zis eu că vreau să deschis geamul să mă aruc. Eu nu-mi mai amintesc.

Eu nu am privit nimic la televizor. Uite, acum când o văd în imagini parcă mă ard ochii.
Nu am făcut nuntă de argint. Urma să o facem, dar n-am mai reușit. De ziua noastră i-am dat iaurt cu linguriță, mi-a și zis: 'bă, da ce zgârciţi suntem. De ziua noastră mâncăm iaurt'.

Eu m-am căsătorit cu ea din mers. Eu am ajutat-o din mers, cât am putut. Nu am tras semnalul niciodată"


"Cum să știm că este pe moarte. Cum să știm? Crăciunul l-am făcut la Craiova cu familia. Ne-am simțit excepțional. Pe 4 februarie am fost la un spectacol mai amplu. Unde Zâna a cântat două programe și au mai rugat-o să mai cânte încă un program, am stat până la 5:00. Ea îmi zicea mereu că nu mai aparține de lumea asta. O supărau chestiile astea, cu proteste. Ea era o femeie foarte sensibilă.", a spus Cornel Galeş.

Mai multe articole despre:
moarte boală Ileana Ciuculete Cornel Galeş