MENIU

Corina Crețu candidează! Anunț devastator pentru PSD

<p>Corina Creţu</p>

Corina Crețu, comisarul european trimis la Bruxelles de PSD, a anunțat că va candida la europarlamentare. Crețu, cea care a intrat în mai multe contre cu Guvernul PSD, va candida pe listele altui partid!

Corina Crețu, comisar european, a anunțat vineri seara că va candida la europarlamentare. Dar, nu din partea PSD, ci din partea PRO România, partidul lui Victor Ponta.

"Da, candidez la europarlamentare. Aveam ideea de a nu candida. E firesc să îmi folosesc această experiență obținută la nivel european. Cred că pot să ajut România mai mult de la Bruxelles. Nu am luat o decizie despre PSD. Am o ofertă concretă de la domnul Victor Ponta. PSD nu mi-a propus nimic, au zis că nu au discutat. Eu sunt social-democrat convins. Aș vrea să candidez și am această ofertă și îi mulțumesc domnului Ponta. El m-a propus comisar european.", a spus Corina Crețu, citată de Stiripesurse.

Ea a adăugat că este "social-democrat convins" şi că pentru un post politic nu se va duce la orice partid.

"Nu ştiu de ce el (Ponta -n.r) este atât de demonizat în interiorul PSD, pentru că eu când am fost în campania electorală, în 2014, mă scuzaţi, prim-ministru era domnul Ponta şi în toată campania nu am vorbit decât despre această guvernare de succes, am vorbit despre locuri de muncă, despre folosirea banilor europeni şi aşa am câştigat 16 locuri din 32, adică jumătate din mandate pe listele PSD. Este păcat că s-a creat această ruptură ireversibilă", a afirmat Corina Creţu.

Mai multe articole despre:
Corina Creţu