MENIU

Corina Chiriac, MESAJ emoționant cu o icoană a Maicii Domnului

Îndrăgita artistă Corina Chiriac a transmis un mesaj emoționant, plin de tâlc, cu ocazia zilei de Sfânta Maria. Cântăreața a povestit cum a salvat o icoană a Maicii Domnului din ruinele unei biserici și cum aceasta i-a fost de mare ajutor în viață.

"Dragi prieteni, fie ca Sfânta zi de astăzi 15 August să ne fie tuturor de Ajutor şi Protecţie în ceasul de nevoie ! Le urez Mulţi Ani cu Sănătate şi împlinirea dorinţelor celor ce-şi serbează ziua de naştere sau ziua onomastică !
 
Dintre Minunile Trăite de mine, aleg pentru astăzi imaginea acestei Icoane salvată din foc de paznicul unei Mănăstiri din nordul ţării. Zăcea complet înegrită de funingine pe un zid. Întrebîndu-l ce va face cu ea, paznicul mi-a spus că nu ştie. I-am cerut-o în speranţa că o pot restaura. Atunci cînd am curăţat-o am văzut ca deşi focul se pornise să o mistuie, nu a avut putere ...! Ani de zile i-am mulţumit Măicuţei Domnului că a binevoit să poposească în casa mea !
 
Începînd din Septembrie 2021, Icoana care nu a ars face parte din donaţia mea către Muzeul de Istorie, pentru a fii văzută de cît mai multă lume !" a scris îndrăgita cântăreață.
Mai multe articole despre:
corina chiriac sfanta maria maica domnului