MENIU

Corina Chiriac, despre cel mai interesant Crăciun: "Am împodobit un palmier, într-un soare orbitor"

Corina Chiriac a avut o zi de Crăciun plină de vizite la rude şi prieteni, însă, cu toate că s-a simţit bine şi anul acesta, cele mai amuzante sărbători de iarnă au fost petrecute la temperaturi de peste 30 de grade Celsius, departe de casă.

"După atâta muncă, am cinci zile de vizite care mi-au dat starea bună a Sărbătorilor, cu datoria împlinită. În fiecare zi am fost în vizită în altă parte şi mai am două zile de vizită", a povestit Corina Chiriac, la Realitatea TV.

Cântăreaţa a mărturisit că de nenumărate ori a făcut Crăciunul singură, în străinătate, între două concerte. Cu toate acestea, Corina Chiriac a petrecut una dintre cele mai interesante zile de Crăciun tot în străinătate, în Argentina.

"M-am îndrăgostit de Buenos Aires. Este un fel de Europa, un "paradis pierdut". M-am îndrăgostit de starea paşnică a acestui oraş, unde am văzut cum argentinienii, de Crăciun, stau la coadă în stradă, într-o ordine exemplară, într-un soare orbitor, să meargă acasă de Crăciun.

Acolo vine vara de Crăciun, fiind în emisfera sudică. La ei vine vacanţa de vară, lumea vorbeşte despre unde face vacanţa, unde merge la băi. Şcolile se închid, pentru că vine vacanţa de vară. Până nu ajungi acolo nu înţelegi asta. A fost cel mai interesant Crăciun. Am împodobit un palmier şi am făcut baie în piscină", a mai dezvăluit Corina Chiriac. 

Mai multe articole despre:
Argentina Crăciun Corina Chiriac