MENIU

Au fost găsite rolele copilului de 8 ani din Pecineaga, dispărut din fața casei

Dispărut din fața casei

Băiatul de opt ani din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa dispărut sâmbătă după amiază din faţa locuinţei nu a fost găsit încă, iar căutările continuă.

Rolele băiatului de 8 ani care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga au fost găsite, duminică, de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului, potrivit unor surse. Alte surse spun că rolele se aflau pe câmp.

A apărut și o ipoteză șocantă în cazul băiețelului. O asociație umanitară, implicată în căutarea copilului, a scris pe Facebook, că este posibil ca Iulian să fi căzut într-o hazna.

Operațiunile de căutare au continuat și pe parcursul nopții de duminică spre luni. Tatăl copilului crede că băiatul a fost răpit.

"Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu pot să-l vadă pe nicăieri", spune Claudiu Biţică, tatăl copilului, conform Observator.tv. Bărbatl locuiește cu copilul, cu sora celui mic și cu iubita sa.

Poliţia a luat în calcul toate variantele. Un fost iubit al mamei băiatului a ajuns la audieri, iar maşina lui a fost verificată.

Toate maşinile care nu le aparţin oamenilor din comună au fost identificate pe camerele de supraveghere. Mircea Vizitiu, inspector şef adjunct IPJ Constanţa: "Un lucru cert e că au fost maşini, mai multe maşini mari, aşa cum spuneţi dumneavoastră, le verificăm şi în funcţie de aceasta veţi avea şi dumneavoastră informaţii."

Între timp, căutările în jurul comunei, dar şi în localităţile învecinate continuă. Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

......

Aproximativ  150 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Serviciul Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Poliția municipiului Mangalia, Sectia 3 Rurală Mangalia, Poliția Ovidiu, Neptun, Hârșova), jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și Gruparea Mobilă Tomis Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, ISU Constanța, polițiști locali și voluntari (Rescue 4×4 și localnici)  participă la căutări, scrie realitateadeconstanța.net.

Potrivit Poliției Județene Constanța, Bițică Iulian Alexandru a dispărut pe 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă și nu a fot găsit până în prezent.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Copilul a fost căutat fără succes toată noaptea. Duminică dimineață, a venit în sprijin un elicopter al IGAv pentru survolarea zonei. Detalii aici

Mai multe articole despre:
copil dispărut