MENIU

Copaci prabușiți pe calea ferată între Timișu de Sus și Predeal

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la această oră circulaţia feroviară este întreruptă temporar între stațiile Timișu de Sus și Predeal, după ce mai mulți arbori s-au prăbușit pe liniile de cale ferată, fiind de asemenea rupte și liniile de contact, care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor.

UPDATE, ora 20.45: S-a reluat traficul feroviar pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal, trenurile circulând cu locomotive Diesel. Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiții normale, cu locomotive electrice.

Echipele de intervenție se află la faţa locului şi acționează cu drezine pantograf pentru tăierea copacilor şi de remedierea deranjamentelor la liniile de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă pe segmentul Predeal – Timișu de Sus.

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție în zona afectată, 6 trenuri de călători staționează temporar în gările Predeal, Timișu de Sus, Dârste și Brașov.

Mai multe articole despre:
CFR Predeal trenuri oprite Timişu de Sus