MENIU

Controversata poveste a fiului celui mai bogat român - Dezvăluiri din MEGA-DOSARUL cu droguri pentru VIP-uri

Fiul lui Ion Țiriac a menținut atenția publicului mai mult prin scandalurile în care a fost implicat și prin viața amoroasă controversată pe care a avut-o. Deși a fost achitat în dosarul Cocaină pentru Vip-uri, pe Ion Alexandru Țiriac scandalul l-a urmărit la fiecare pas. Ajuns acum la 45 de ani, Țiriac junior ar avea o relație cu tenismena Sorana Cîrstea, dar încearcă să țină departe de ochii publicului detalii picante din viața sa. 

Dosarul „Cocaină pentru VIP-uri” a fost multă vreme pe primele pagini ale ziarelor la mijlocul anilor 2000.

Printre acuzați se afla și numele lui Ion Alexandru Țiriac, fiul cunoscutului om de afaceri român. Conform presei de la acea vreme, procurorii au găsit substanțe interzise într-una din casele deținute de familie. Anchetatorii au spus că Ion Alexandru Ţiriac era implicat în trafic de droguri de mare risc, iar împreună cu prietenii săi ar fi consumat cocaină la mai multe adrese, printre care și locuinţa din Pipera. Tânărul a negat acuzațiile. A spus că nu bea, nu fumează şi nu a consumat niciodată cocaină. Iar referitor la acea locuinţă, Țiriac Junior a explicat că a fost închiriată pentru a locui cu partenera sa de atunci, Ileana Lazariuc.

Martorii din dosar aveau, însă, o altă versiune a poveștii.

„Cele mai multe petreceri erau la Ion Tiriac. Participau el, prietenele acestuia din momentele respective – Raluca Sandu, la început și, ulterior, dupa ce s-au despartit, Ileana Lazariuc. (...) Am participat la 5-6 petreceri. La marea majoritate s-au consumat droguri. Cocaina era la dispozitie. La vedere”.

Declaratia aparține unuia dintre martorii principali ai acuzării in dosarul „Cocaina pentru VIP-uri“. Dar aceasta nu a ajuns în dosarul in care Ion Alexandru Tiriac era judecat pentru trafic de droguri. În fata judecatorului, martorul care mai spunea ca drogurile erau procurate pentru 100 de euro, uneori chiar de catre Ion Alexandru Tiriac si Raluca Sandu, si-a retras declaratia. Potrivit aceluiași martor, drogurile ar fi fost procurate, printre alții, și de la Robert Sandu, nepotul presedintelui de atunci al FRF Mircea Sandu.

Presa de scandal scria la acea vreme că influența pe care Ion Țiriac o avea printre cei mai sus-puși oameni din politică l-a scăpat pe fiul său de închisoare. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, în octombrie 2009, achitarea lui Ion Alexandru Ţiriac pentru faptele de care era acuzat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".

„Am vorbit cu toata lumea, de la Peninsula Iberică până la granița cu Ucraina (…) În viața mea nu am cerut o favoare de la nimeni, pentru că mie nu-mi place să fiu dator, dar am cerut tuturor să aibă grijă ca actul de justitie să fie echitabil”, se apăra pe atunci Ion Țiriac.

Deși dosarul a fost uitat de-a lungul anilor, fiul miliardarului român a rămas în atenția publică prin prisma vieții amoroase.

Ion Alexandru Țiriac a avut o relație cu Raluca Sandu, fiica fostului președinte al FRF, Mircea Sandu. Ei s-au iubit timp de 3 ani, dar apoi s-au despărțit. Ulterior, Țiriac Junior s-a căsătorit mai mult în glumă, după cum chiar femeia admitea, cu creatoarea de modă Maria Marinescu. Mariajul a durat doar 3 luni. În viața fiului miliardarului Ion Țiriac a apărut apoi Ileana Lazariuc. 17 ani a durat povestea lor de dragoste. Cu Lazariuc are și doi copii. Lumea mondenă a fost zguduită însă în 2017 de vestea că cei doi au divorțat.

Acum, Țiriac junior are o relație amoroasă cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea de cel puțin 4 ani. Deși nu au confirmat niciodată oficial, presa mondenă a scris că cei doi s-au logodit și au planuri de căsătorie.

Mai multe articole despre:
tiriac cocaina dosare