MENIU

Controale DURE la terasele din Capitală. Respectarea regulilor, verificată strict

Controale DURE la terasele din Capitală. Respectarea regulilor, verificată strict

Se iau măsuri fără precedent pentru oprirea infectării în masă. Aseară au avut loc controale drastice în Centrul Capitalei. Este cea mai amplă operațiune a Ministerului de Interne de până acum, pentru că s-au făcut verificări la sânge pentru respectarea regulilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, Realitatea PLUS.

De altfel, se fac verificări în toată țara și se vor da amenzi mari, la ordinul premierului Ludovic Orban. Acesta a cerut intensificarea controalelor, mai ales că în acest weekend, peste 100.000 de turiști sunt așteptați în stațiunile de la mare și de la munte.

Sunt și vești proaste pentru antreprenori: restaurantele rămân închise. Orban anunță că, deși au fost discuții, se mai gândește dacă va lua măsuri de relaxare în acest domeniu, după ce numărul de infectări a explodat în ultimele zile.

"Ce mai sunt inchise -  restaurantele, unde sa imi fie iertat desi am avut discutii, din cauza numarului de cazuri inca asteptam sa luam aceasta decizie (daca le vom deschide sau nu - n.r.). Este foarte greu să mai iei o decizie, sa dai drumul la relaxare intr-un domeniu, atat timp cat ne confruntam cu o crestere a numarului de cazuri care ne ingrijoreaza si ne determina la o atitudine foarte energica pentru a asigura respectarea regulilor", a afirmat premierul Ludovic Orban. 

Mai multe articole despre:
controale terase restaurante