MENIU

Consumă acest amestec pe stomacul gol și vei scăpa de cele mai periculoase boli

Leguma care reduce riscul apariţiei cancerului. Cel mai bun detoxifiant pentru corp

Considerat un remediu important în medicina tradițională indiană, în medicina tradițională chineză și în medicina populară rusă, unde este denumit și "piatra miraculoasă", în terapie se folosește cu succes un singur tip, numit clinoptilolit. Află propietățile și cum poți folosi pentru a vindeca întregul corp.

Zeolitul capturează pur și simplu metalele grele și toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce îi conferă unicitate în lupra împotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern. Poate regla PH-ul sângelui și stimulează sistemul imunitar al organismului. Zeolitul este eficient pentru gastro-intestinale care reglează aciditatea secretei gastrice, previne contracțiile spastice și durerea, elimină virusurile și bacteriile nedorite din intestin. De asemenea, acesta favorizează funcționarea în parametri normali a ficatului și rinichilor. Conform doctorulzilei.ro, acest grup de minerale, este benefic și pentru tumori și pentru probleme dermatologice.

Pentru a prepara acest "elixir" ai nevoie de o linguriță d epudră, o linguriță de miere și suc de la o jumătate de lămâie. Pe toate acestea le amesteci și le pui în 200-250 ml apă. Acesta se consumă pe stomacul gol, iar la câteva minure se bea un pahar cu apă.

Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau adverse, dar nu este recomandat consumul în cazul în care ai suferit un transplant, implanturi cu tije sau dispozitive metalice.