MENIU

CONSTANTIN NICOLESCU: Consider că mi-am făcut datoria, nu am comis niciun fel de abatere de la legi

CONSTANTIN NICOLESCU: Consider că mi-am făcut datoria, nu am comis niciun fel de abatere de la legi

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, al cărui mandat a încetat la începutul acestei săptămâni pe motiv de conflict de interese, spune că a încercat să-şi ducă mandatele "în temei legal", că şi-a făcut datoria şi că nu a comis "niciun fel de abatere de la legi".

"Eu am încercat în toată această perioadă să-mi duc mandatele pe care le-am avut în temei legal şi în termeni legali, să muncesc împreună cu dumneavoastră, să realizăm mai multe lucruri în judeţul Argeş, în România, să fie o colaborare bună între judeţul Argeş şi autorităţile centrale atât în plan administrativ cât şi în sarcinile pe care le-am avut în plan politic", a afirmat, vineri, la începutul şedinţei Colegiului Prefectural Argeş, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş în faţa şefilor de instituţii deconcentrate şi a primarilor prezenţi la şedinţa Colegiului Prefectural, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Constantin Nicolescu a mai spus că din punctul său de vedere şi-a făcut datoria şi nu a comis "niciun fel de abatere de la legi".

"Personal, vreau să vă spun că sunt în situaţia în care consider că mi-am făcut datoria, nu am comis niciun fel de abatere de la legi, regulile care au fost impuse în administraţie şi în viaţa politică am încercat să le respect în totalitate, cine judecă şi cum va judeca mai departe problematica ce mi se analizează astăzi de către justiţie o să vedem în paşii următori. În interiorul meu sunt convins că am încercat să fac cât mai multe lucruri bune, cât am putut să fac. Cât am reuşit, apreciaţi dumneavoastră şi colegii mei din partid", a mai spus Nicolescu.

El le-a mulţumit şefilor de instituţii deconcentrate şi primarilor din judeţ şi i-a rugat să menţină pentru Argeş statutul de judeţ "respectat la nivel naţional".

"Să susţineţi problematica judeţului Argeş şi în forţă şi cu argumente la nivel central, pentru că societatea în care vom funcţiona în continuare este o societate în care cine nu se luptă nu primeşte, cine nu argumentează nu primeşte. Nu mai vine nimic de la sine. Trebuie să ştii să argumentezi, trebuie să ştii să te lupţi", le-a mai spus Nicolescu primarilor şi celorlalţi angajaţi din administraţia judeţeană.

El şi-a cerut scuze celor pe care i-a "supărat" de-a lungul timpului şi care s-au simţit "jigniţi" ca urmare a atitudinii sale.

"E momentul să îmi văd şi de sănătatea personală şi de problemele familiale, mai ales că la ultimele controale s-a constatat că inima mea nu este reparată total", a spus fostul şef al CJ Argeş la finalul discursului său ţinut în deschiderea şedinţei Colegiului Prefectural Argeş.

Nicolescu a fost primit în aplauze, iar discursul său s-a încheiat, de asemenea, în aplauzele angajaţilor din administraţia locală.

La începutul acestei săptămâni, prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a emis ordinul privind încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să acesta s-a aflat în stare de conflict de interese.