MENIU

Consilierul de taină al lui Dragnea își imaginează cum sărea Dăncilă dacă era eliberat "șefu'"

Ce face Dancila daca iese Dragnea din închisoare

Jurnalistul Doru Buşcu de la Catavencii, unul dintre cei mai influenți sfătuitor al lui Liviu Dragnea din ultimii ani, a luat-o peste picior pe Viorica Dăncilă într-o emisiune TV. Doru Bușcu a comentat ipoteza în care fostul șef al PSD ar fi ieșit din închisoare ca urmare a deciziei CCR de zilele trecute.

Doru Bușcu, parte din așa-numitul grup de la Scroviștea, de sfătuitori ai lui Dragnea, spune că Viorica Dăncilă și ceilalți șefi actuali ai PSD-ului și-ar fi pregătit deja discursurile de reprimire a șefului.

"Am fi dat orice să vedem în primele secunde fața "Șefu, a apărut Scânteia, a înviat nea Nicu". Așa și ieri, vine Dragnea, câțiva cred că au dus mâna la inimă... fără să cânte imnul. Au dus mâna, hopa, dacă vine șeful înapoi? Cred că și-au pregătit și discursurile...Știți, șefu...e scaunul dvs, n-am stat niciodată pe el... Nu e doar nevroză spontană, ci este și puțin lucrată, sunt și puțin jucate. O parte din acest joc îl fac chiar canalele de presă", a comentat Doru Bușcu în emsiiunea Romania9 de la TVR.

Chiar dacă ar fi eliberat Dragnea, "ceea ce este exclus" în viuziunea lui Bușcu, în orizontul următoarelor luni, politic, nu ar mai avea nimic de recuperat fostul șef PSD, pentru că a fost extras dintr-un loc care acum e ocupat și e greu de revenit.

"Ar trebui sa-si angajeze un psiholog, PSD-ul, pentru eventualele stiri. Mesajul de la miezul noptii: Totusi Dragnea va iesi. Si atunci sa faca niste sedinte, atingeti acum ecranul, nu se intampla nimic", a mai spus Doru Buscu.

Mai multe articole despre:
Doru Buşcu