MENIU

CONFESIUNEA dură, devenită virală pe Facebook: "Noaptea trecută am plâns... El sforăia..."

Postarea unei femei devenită recent mămică a ajuns virală pe reţelele de socializare, adunând peste de 3.000 de redistribuiri şi aproximativ 10.000 de Like-uri.

În mesajul său, Mel Watts a vorbit fără niciun ocoliş despre modul în care venirea pe lume a unui copil i-a afectat mariajul. "Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu câţiva ani că relaţia mea se va schimba într-o zi, aş fi râs şi aş fi spus 'în niciun caz'" - aşa începe confesiunea sinceră a femeii.

Iată textul emoţionant scris de Mel, care a cucerit internauţii:

"Noaptea trecută am plâns din motive neştiute (...), în timp ce încercam să adorm. El sforăia, după o săptămână în care a fost foarte ocupat, iar eu eram trează, gândindu-mă la toate lucrurile pe care obişnuiam să le facem împreună. Cât de diferiţi eram. Eram supărată pe el pentru că s-a schimbat. Eram supărată pe mine pentru că m-am schimbat. Nu este vina nimănui. Este doar un moment din viaţa noastră în care, trebuie să o spun, nu e totul lapte şi miere. Nopţile lungi petrecute în doi au dispărut. Nopţile în care găzduiam prieteni la noi au dispărut şi ele. Weekendurile surpriză, când plecam la drum, nu ni le mai putem permite. (...) Duşurile lungi şi fierbinţi sunt acum un mare noroc (...). Acum, nopţile târzii înseamnă să stăm spate în spate, în tăcere, sperând că celălalt se va duce să vadă de ce plânge copilul (...). Copiii au devenit prioritatea numărul unu şi la un moment dat a trebuit să acceptăm că trebuie să punem mai jos în listă relaţia noastră. Cred că peste ceva vreme va reveni în top. Dar trebuie să treci peste greutăţile acestea pentru a ajunge acolo. Nu-i vorba neapărat că e greu, ci că e diferit. Iar uneori 'diferit' înseamnă 'foarte greu'.

Lucrurile s-au schimbat. S-au schimbat în mai rău? Nu. Nu cred. Cred că este un moment din viaţa noastră pe care trebuie să-l trăim. Încă sunt foarte foarte îndrăgostită de soţul meu. Doar că acum relaţia noastră este altfel. (...) Înseamnă responsabilitate. Înseamnă mulţumire. Înseamnă frustrare. Înseamnă rutină. Este un alt capitol din viaţa noastră. ştiu că nu toţi oamenii trec prin asta. Dar eu trec. (...) A murit romantismul? Nu. Este foarte viu, doar că implică şi copiii şi nu mai e la fel de uşor. Dacă cred că el merită mai mult? Sigur că asta cred. Merită totul în momentele în care are alături doar o nevastă capricioasă.

Dacă cineva m-ar întreba azi 's-a schimbat relaţia voastră de-a lungul timpului?', i-aş răspunde 'da'. Nimic nu va fi uşor pentru totdeauna. Nimic nu va rămâne mereu la fel. Iar asta e în regulă. Viaţa însemană schimbare. Înseamnă să fii împreună cu cineva şi să rămâi cu acea persoană la bine, la rău şi atunci când devii părinte. Odată ce încetezi să te compari cu felul în care erai în urmă cu câţiva ani, devine mai uşor. Odată ce vorbiţi despre asta, veţi înţelege că amândoi simţiţi la fel. (...) Nici că îmi doresc să ajung bătrână şi morocănoasă alături de altcineva!"