MENIU

Compania Euromedia anunţă schimbări în managementul companiei

Compania Euromedia anunţă schimbări în managementul companiei

Compania Euromedia Group SA, liderul pieţei de publicitate outdoor din România, anunţă schimbări în structura de management, dupa ce fostul director general, Bogdan Vasile, a renunţat la mandatul deţinut din noiembrie 2010- potrivit unui comunicat al companiei.

Începând cu data de 24.01.2014, Ionuţ Coldea preia funcţia de director general (CEO), în vreme ce funcţia de director executiv (COO) va fi preluata de Cătălin Ilie.

Ionuţ Coldea, în vârstă de 39 de ani, are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de publicitate outdoor din România şi o expertiză considerabilă în domeniu.

Cătălin Ilie, în vârstă de 43 de ani, are o vastă experienţă de business în industria audiovizualului.

„Ne dorim să continuăm aceeaşi direcţie a politicii de management şi să consolidăm poziţia de lider de piaţă a companiei” declară noul CEO, Ionuţ Coldea.

Despre Euromedia Group SA

Euromedia Group SA este prezentă pe piaţa de publicitate outdoor din România de mai bine de 15 ani, încă de la inceputul dezvoltării acesteia şi apariţia primelor panouri publicitare outdoor din ţara noastră.

De-a lungul timpului a devenit lider al industriei româneşti de publicitate outdoor, datorită gamei variate de formate, a numărului mare de panouri publicitare răspândite pe întreg teritoriul ţării, dar şi datorită soluţiilor de comunicare pe care le propun clienţilor.

Varietatea produselor din portofoliu, precum şi vasta experienţă a unei echipe specializate în consultanţă şi planificare media reprezintă o garanţie a soluţiilor optime de comunicare pe care le construiesc impreuna cu clientii companiei.