MENIU

Compania aeriană care permite plata zborurilor prin Facebook și Twitter

Compania aeriană care permite plata zborurilor prin Facebook și Twitter

Operatorul olandez KLM introduce un sistem care permite pasagerilor să-şi plătească biletele şi să beneficieze de serviciile companiei aeriene prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter. 

"Pasagerii KLM pot să îşi rezerve biletul, să şi-l schimbe, să îşi rezerve locul în avion sau să opteze pentru bagaj suplimentar, plătind pentru toate acestea prin reţelele sociale Facebook şi Twitter. Până acum, clienţii care făceau solicitări de călătorii prin Social Media puteau plăti pentru biletele de avion selecţionate doar prin telefon", potrivit unui comunicat al KLM, care arată că este prima companie aeriană care introduce un astfel de sistem, scrie zf.ro

KLM, prin pagina sa de Facebook globală, trimite un link clientului printr-un mesaj privat pe Facebook sau Twitter. Apoi, acesta îşi poate alege metoda de plată pentru a completa tranzacţia. Agentul Social Media KLM responsabil primeşte un mesaj prin care este informat că plata a fost efectuată, iar clientul primeşte o confirmare a plăţii.

Compania oferă asistenţă permanentă pe Twitter si Facebook, urmând ca acest serviciu să se extindă şi să includă şi Google+.

Mai multe articole despre:
companie Facebook Twitter aeriana