MENIU

Comisie de ANCHETĂ pentru jandarmul căzut de pe cal - Instituția îl dă în judecată pentru prejudicii de imagine

Anchetă în cazul jandarmului căut de pe cal

Jandarmeria Capitalei face comisie de cercetare în cazul jandarmului care a căzut de pe cal. Incidentul ar fi avut loc chiar înainte de parada organizată în Capitală de 1 Decembrie. De altfel, pe lângă parade și ceremonii, Ziua Națională a fost marcată și de gafe. În Cluj Napoca, jandarmii nu s-au sincronizat în timpul defilării.

„Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a fost reacția Jandarmeriei.

Mai multe articole despre:
jandarm cal imagine