MENIU

Comisarul Gavriș, lăsat fără funcția de conducere, după cheful ilegal în timpul restricțiilor

Comisarul Gavriș, lăsat fără funcția de conducere, după cheful ilegal în timpul restricțiilor

Comisarul Radu Gavriș, adjunctul poliției Capitalei, și-a pierdut functia de coordonator al acțiunilor impotriva Covid. Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat, luni, că Gavriș nu mai ocupă funcția în urma controverselor legate de faptul că a fost surprins într-un local din centrul Capitalei, în condiții care sugereează că ar fi încălcat restricțiile epidemiologice. 

„Am dispus înlocuirea ofițerului (n.red. Radu Gavriș), care avea și funcție de conducere la Poliția Capitalei.”, a anunțat ministrul de Interne, potrivit Realitatea Plus.

În aceste condiții, coordonarea acțiunilor privind respectarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei Covid a fost preluată de comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

De asemenea, ministrul Lucian Bode va solicita, luni, lămuriri despre modul în care imaginile și informațiile au ajuns în spațiul public, vineris seară, fără să și le asume nimeni.

Radu Gavriș, prima reacție după ce a fost surprins la o petrecere în plină pandemie: "Am băut o bere. Nu am făcut nimic"

Mai multe articole despre:
Gavris politia capitalei chef covid restrictii