MENIU

Colectia Studio Andreea Raicu – 5 tinute superbe care costa putin

Tocmai s-a lansat la magazinul online shop.andreearaicu.ro colectia Studio Andreea Raicu care include o serie de tinute de-a dreptul superbe, care o sa va cucereasca.

Colectia Studio Andreea Raicu poate fi vazuta AICI.

Din noua colectie Studio de la Andreea Raicu am ales si noi 5 tinute foarte interesante care nu costa mult si arata superb. Orice femeie isi doreste macar una dintre urmatoarele 5 piese in propria garderoba:

Rochii Andreea Raicu – Rochie din catifea cu nasturi

O rochie din catifea cu nasturi te va ajuta sa iti construiesti tinuta perfecta pentru evenimentele speciale. Modelul este inchis pana sus cu nasturi cusuti manual si se termina cu un guler cuminte, dar compenseaza cu crapaturile din lateral. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie tuxedo

Rochia tuxedo combina frumos cele mai interesante aspecte si detalii ale modelelor de tip kimono, rochie petrecuta si croiul de tip sacou masculin. O rochie tuxedo, in colturi se va potrivi oricarui tip de silueta, fiind destul de lejera, dar extrem de eleganta. Pretul rochiei il gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Fusta midi din catifea

Fusta midi din catifea cu crapaturi laterale va fi noua piesa de rezistenta din garderoba ta. Poate fi purtata in nenumarate feluri si adaptata in functie de ocazie si anotimp. In zilele reci poart-o cu dresuri si cizme peste genunchi din piele intoarse, iar la un eveniment, asorteaz-o cu sandale din catifea intr-o nuanta complementara. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie versatila cu nasturi

Acest model versatil de rochie cu nasturi este perfect pentru tinutele office, dar poate fi usor transformat intr-o tinuta de seara. O poti purta cu nasturii inchisi pana sus, sau iti poti pune in valoare decolteul deschizandu-i. Modelul se preteaza oricarui tip de silueta, fiind confortabil, cu buzunare si o crapatura pe lateral. Oferta o gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Body din catifea

Un body din catifea este piesa must have a acestui sezon. Modelul din catifea, usor elasticizat iti va oferi confortul de care ai nevoie, in timp ce te face sa arati sexy si seducatoare. Gulerul cu nasturi, de tip choker iti va pune in evidenta decolteul, iar detaliul de pe spate ajuta la sustinere. Poarta-l cu o fusta sau pantaloni largi si un sacou cu un croi minimalist. Pretul ei il gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu