MENIU

Codrin Ștefănescu: ”Ce s-a întâmplat în Piața Victoriei este un act de VIOLENȚĂ”

<p>Codrin Ştefănescu</p>

Scandalul iscat sâmbătă în Piața Victoriei din București a dat naștere unei dezbateri aprinse și în mediul politic. Codrin Ștefănescu - secretar general adjunct al PSD - este de părere că gestul manifestanților de a demonta schelele amplsate de muncitorii PMB este un act de violență.

"Ce se întâmplă acum este incredibil, au luat-o lucrurile razna. În Piața Victoriei, trebuiau să ajungă 155 de mici comercianți, care aveau ocazia să pună o pâine pe masă. Ar fi fost un eveniment frumos pentru mii de bucureșteni, dar nu se poate realiza pentru că 50 de protestari #Rezist împiedică acest lucru",  a spus Codrin Ștefănescu, la o televiziune de știri.

"Am constatat cu amaraciune faptul ca un eveniment aprobat conform legii de catre Primaria Capitalei este in imposibilitatea de a se desfasura, din cauza unor protestatari agresivi verbal si fizic, care au patruns ilegal in perimetrul delimitat si rezervat pentru organizarea Festivalului de colinde", se arată într-un comunicat de presă.

Mai mult decât atât, tot Gabriela Firea a fost cea care a anunţat că va cere justiţiei să facă dreptate în tot acest scandal şi a susţinut că va depune plângeri penale pentru distrugerea bunurilor municipalităţii.