MENIU

Codrin Ştefănescu: "Daea este fabulos, doamna Dăncilă a deschis multe uşi ca europarlamentar"

Codrin Ştefănescu: "Daea este fabulos, doamna Dăncilă a deschis multe uşi ca europarlamentar"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, sare în apărarea premierului Dăncilă după ce a confundat Priștina cu Podgorița. 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, sare în apărarea premierului Dăncilă după ce a confundat Priștina cu Podgorița, spunând într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv că nu consideră că a fost o gafă a premierului, ci mai degrabă un incident neplăcut.

„Se mai întâmplă astfel de lucruri. Nu considerăm că a fost o gafă. Este un incident neplăcut, într-adevăr. S-a întâmplat și la noi când au venit delegații oficiale. Nu este prima dată. Dar propaganda ia fiecare cuvânt pe care îl zice premierul. Credeți-mă că a fost o exagerare ce a făcut presa de dreapta în ultimele ore. Nu este om pe pământ care să nu facă o greşeală, când îţi asumi greşeala, lumea înţelege, suntem oameni cu toţii, daca eram roboţi, nu greşeam, că aşa eram programati. Doamna Dăncilă, nu Viorica Vasilica, aşa cum îi spuneti voi, când era europarlamentar a deschis infinit de multe usi în Parlamentul European. Mai mult decât atât, este prima femeie prim ministru din istoria României", a spus Ştefănecu.

Totodată, Codrin Ştefănescu l-a nimit pe ministrul Agrigulturii, Petre Daea, fabulos.

"Exprimarea domunului Daea a fost total nefericită, el este foarte bun în agricultură, dar în ceea ce priveşte comunicarea trebuie să fie mai atent. Nu cred că trebuie să îşi dea demisia un ministru fabulos în agricultură pentru aşa ceva. Ar trebuie sa intre într-un fel de silentio stampa şi să se ocupe de agricultură. Nimeni din PSD nu este de acord cu acest fel de exprimare", a mai spus Ştefănescu. 

 

 

"