MENIU

Coca-Cola face angajări

Coca-Cola face angajări în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top. Coca-Cola caută personal pentru departamentele Marketing, Vanzari, Supply Chain (Productie & Mentenanta), Financiar si Planning, potrivit hipo.ro, portalul de recruatre al Catalyst Solutions, companie de consultanta in domeniul resurselor umane, organizatoarea evenimentului.

Coca-Cola angajează personal pentru departamentele Marketing, Vanzari, Supply Chain (Productie & Mentenanta), Financiar si Planning

"La Coca-Cola HBC cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare. Astfel, am creat 2 programe adresate tinerilor absolventi si studentilor. Primul este programul de Management Trainee „Destination: Management” - un program de dezvoltare profesionala accelerata dedicat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare. Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unui post in cadrul companiei: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe). Anul acesta avem 7 posturi in departamentele Marketing, Vanzari, Supply Chain (Productie & Mentenanta), Financiar si Planning. Cel de-al doilea program este unul de Internship prin care viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii. Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta oferim posturi de interni in Marketing, Vanzari, Financiar, Audit, Procurement, Mentenanta, Productie, Asigurarea Calitatii, Planning, Logistica in 4 orase: Ploiesti, Timisoara, Poiana Negrii, Bucuresti", spune Maria Dinu, Talent Manager, Coca - Cola HBC.

Peste 4.000 de joburi vor fi disponibile la târgul de joburi. Cele 4.000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

Mai multe articole despre:
angajări joburi personal Coca-Cola face