MENIU

ȘCOALA ALTFEL: Geografia, între ştiinţă, magie şi plăcerea de a călători

În premieră pentru un touroperator din România, Perfect Tour participă activ în cadrul programului educaţional “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, organizând lecţii interactive de geografie. În intervalul 7 – 11 aprilie, sunt aşteptaţi la sediul central al Perfect Tour aproximativ 300 de şcolari şi preşcolari de la unele dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din capitală, precum Şcoala Europeană Bucureşti, Şcoală 195, Just4Kids, Şcoala 19, Şcoala 7 sau grădiniţele MAPN.

Lecţiile de geografie se bazează pe spontaneitate, interacţiune şi pe un concept ieşit din tipare. Surpriza o constituie faptul că prichindeii nu se aşteaptă ca în faţa lor să nu apară un învăţător. Mascota virtuală a Perfect Tour ţine locul dascălului, le vorbeşte copiilor despre continente, ţări, istoria locurilor, precum şi despre fel de fel de atracţii destinate lor, astfel încât să le suscite interesul de a afla cât mai multe lucruri şi de a descoperi lumea.

De asemenea, “profesorul” pune întrebări de geografie sau de cultură generală, iar cei mai iscusiţi exploratori şi cei mai buni geografi sunt recompensaţi cu diplome de merit speciale. Mascota Perfect Tour este ajutată în timpul lecţiei de o serie de filmuleţe de prezentare a zonelor geografice realizate intuitiv, astfel încât elevii şi preşcolarii să le descopere cât mai uşor, orientându-se, de exemplu, după animalele specifice unei regiuni sau parcurile de distracţii pe care le-au vizitat sau visează să le viziteze.

“Conceptul lecţiilor de geografie interactivă dezvoltat de cei mai buni consultanţi ai Perfect Tour îşi propune implicarea copiilor şi a dascălilor în activităţi extracurriculare interesante, care să le pună în valoare talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante, precum turismul şi călătoriile”, explică Răzvan Scaesteanu, PR Manager Perfect Tour.

Perfect Tour, unul dintre cei mai puternici touroperatori din România, aniversează zece ani în 2014 şi îşi perfecţionează continuu arta de a-şi trimite clienţii în călătorii unice, cu un raport calitate/preţ imbatabil, adaptându-se permanent trendurilor.

Anul 2013 a fost unul al superlativelor pentru Perfect Tour, atât din punctul de vedere al cifrelor, cât şi din cel al consolidării poziţiei regionale. Cel mai puternic touroperator din România a înregistrat o creştere cu 88% a cifrei totale de afaceri, de la 110 milioane lei în 2012, la peste 206 milioane lei în 2013. Iar în urma strategiei complexe de devoltare, ce a dus la extinderea serviciilor de management al călătoriilor de afaceri în Cehia şi Slovacia, prin achiziţionarea a două companii locale cu experienţă, Perfect Tour a devenit lider pe piaţa de Business Travel Management (BTM) din Europa Centrală şi de Est.