MENIU

CNRM: "Acum este nevoie, mai mult ca niciodată, ca românii să dea dovadă de viziune comună"

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) a transmis un mesaj special de 1 Decembrie: "Serbăm astăzi Ziua Naţională a României, o zi de suflet pentru fiecare român: începutul României moderne."

"După aproape un veac de la Marea Unire, trăim într-o Românie modernă, europeană, la construcţia căreia au muncit din greu şi consecvent multe generaţii de români. Nu ne permitem acum, din respect pentru ei, dar şi din respect pentru fiecare dintre noi, din respect pentru istoria României, să nu ne unim forţele întru interesul țării şi nu întru cel personal al unora.

Acum 97 de ani, românii au arătat ce înseamnă entuziasmul naţional, sincer, spontan, irezistibil, organic, care a condus la îndeplinirea unui vis. Credem cu tărie că acum este nevoie, mai mult ca niciodată în ultimii ani, ca românii să dea dovadă de viziune comună, de unitate, maturizare și curaj pentru acțiunile de fiecare zi, toate în beneficiul nostru, al tuturor.

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României – o organizaţie care reprezintă sute de mii de profesori români, zeci de mii de companii româneşti, sute de mii de cetățeni români, membri de sindicat sau patronat, funcționari ai administraţiei publice locale și centrale, reprezentanți ai mediului universitar, tineri şi studenţi români – va da în continuare dovadă de implicare şi unitate în procesul de modernizare al României, neacceptând si nepermiţând niciun derapaj de la continuarea efortului început în 1918: modernizarea statului român.

La mulți ani, români! La mulţi ani, România!", a transmis CNRM.