MENIU

CNA discută marți vânzarea posturilor Look TV și Look Plus

Preluarea posturilor Look TV și Look Plus din Cluj Napoca de către o companie controlată de un apropiat al omului de afaceri Zoltan Teszari, Adrian Tomsa, va fi discutată, mați de CNA. Membri consiliului vor analiza două solicitări de cedare a licențelor audiovizuale pentru cele două canale de către Clever Media Network, unde majoritatea acțiunilor sunt deținute de Tomsa.

În prezent, licența postului Look TV este deținută de Transilvania Look SRL Cluj-Napoca, iar licența Look Plus de NCN Studio TV.

Potrivit Hotnews, informații despre vânzarea iminentă au apărut, inițial, în luna septembrie.

Potrivit celor mai recente informații depuse la CNA, Transilvania Look SA are ca acționari pe Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta cu 99% și pe Arpad Paszkany cu 1%. Intel Sky Broadcast este deținută de Librum Investment INC (offshore din Seychelles, ce îl are că acționar unic pe Benno Paul Heidelberger din Ungaria) cu 99,9167%, respectiv pe Michel Kilindo din Seychelles cu 0,0833%, mai arată sursa citată.

În primăvara anului 2014, Liga Profesionistă de Fotbal a vândut, pentru 5 ani, drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 1 companiei ISB din Malta, GSP sciind atunci că în spatele companiei se află Arpad PAszkany.

La scurtă vreme, Arpad Paszkany a anunțat ca posturile Look TV și Transilvania L!ve, pe care le controla, vor difuză meciurile din Liga 1 și că va vinde aceste posturi TV către ISB. În prezent, meciurile sunt transmise de Look TV, Digi Sport și Telekom Sport (fostul Dolce Sport).   

Mai multe articole despre:
Arpad Paszkany look Look TV Look Plus Andrei Tomsa